Farewell Gateway

31 08 2015

Gateway is overgedragen aan nieuwe eigenaren die er weer grote reizen mee gaan maken. In onze huidige omstandigheden zit dat er niet in en de boot in de Buyshaven in zijn box te laten dobberen is geen goede zaak. Gisteren ben ik van uit Stavoren met de nieuwe schipper meegevaren naar Medemblik waar de boot nu weer een vaste ligplaats heeft (foto’s van vertrek Stavoren en aankomst Medemblik). De naam wordt gehandhaafd en dat is natuurlijk leuk maar geen reden met deze site door te gaan. Daar komt dan ook binnenkort een eind aan met veel dank voor alle belangstelling en reacties in de afgelopen jaren. Het is niet het eind van het botenverhaal. Er komt een kleinere boot die dichter bij huis afgemeerd kan worden en waarmee af en toe wat gezeild kan worden, ook met in de buurt van de nieuwe jachthaven wonende kleinkinderen. Dat schip komt nog even in beeld op de weblog en dan is het echt sluitingstijd.

Gateway is handed over to new owners who plan to take her to new destinations in faraway places. In our present circumstances that is no longer possible and leaving her tied up in her berth in the Buyshaven marina is something she doesn’t deserve. Yesterday I assisted her new skipper when sailing from Stavoren to her new homeport Medemblik (pictures are from Stavoren departure and Medemblik arrival). The new owners decided to keep the yacht’s name and that’s great. But of course no reason to continue this weblog, though it is not the end of the story. I’m looking for  a smaller yacht that I can keep closer to our home to allow for short outings now and then, also with grandchildren who live nearby the intended marina. The ‘new’ yacht will be shown on this weblog prior to discontinuation. I take this opportunity to thank all followers of gogatewaygo for their interest and support and wish them well.

Gateway departure Stavoren 30-08-2015

Gateway aankomst Medemblik-2 30-08-2015Gateway departure Stavoren and arrival Medemblik 30-08-2015

 


Acties

Informatie

6 responses

31 08 2015
janvlek47

The end of an era and a dream come through.

31 08 2015
jmvdhulst

Zal de Gateway, en vooral de inmiddels vele uurtjes aan boord met schipper en bemanning nooit vergeten en blijven koesteren. Goed te horen dat het varen blijft, met de nog te dopen opvolger, en zo te horen met een piepjonge en enthousiaste bemanning.

1 09 2015
baldinemarius

Peter jammer dat het voorbij is.

Ik heb heel veel fijne uren aan boord mogen meemaken van het prachtige schip.

Hopelijk gaat je nieuwe boot je brengen wat je ervan verwacht.

Heel veel vaar plezier.

groet

Marius

1 09 2015
Els Bartelink

Lieve Peter Het gaat je vast aan het hart dat je de boot verkocht hebt. Het is allemaal wel heel snel gegaan. We hopen dat je een leuk bootje terug krijgt Hoe gaat het met jullie? Hoop dat Arga de opgaande lijn vast houdt. Dat is ook goed voor jou. Liefs voor jullie beiden. Wij genieten van Ameland. Liefs. Nol en Els

Verstuurd vanaf mijn iPhone

3 09 2015
Herman Oggel Privé

Hallo Peter,

Het zal toch wel even slikken zijn geweest neem ik aan om afscheid te nemen van de boot waar je zoveel mee hebt beleefd. Maar die ervaringen blijven uiteraard. Nog veel plezier met de kleinere boot.

Herman

19 09 2015
Henk Roelvink

Hallo Peter,
We willen je een mail sturen maar zijn je email adres kwijt….
Groetjes,
Henk en Angela
hhjroelvink@hetnet.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: